Firmaprofil

NB Metal er en dansk produktionsvirksomhed der udfører alle slags opgaver inden for drejning, fræsning, af komplekse emner, og i alle materialer. Derudover tilbydes udviklingsassistance, 0-serie til serieproduktion, fleksibilitet, montage, funktionstest samt kvalitetssikring. Faglig kvalitet samt højt serviceniveau er i vores fokus.

NB Metal er specialiseret i fremstilling af præcisionskomponenter, prototyper og andre finmekaniske kvalitetsemner i spåntagende bearbejdning. Vi tilbyder yderst konkurrencedygtige priser. Vi levere komponenter til ind- og udenlandske industrivirksomheder indenfor elektronik, maskiner, medico, brandbekæmpelse, transport, forskning og udvikling, bygge og anlæg samt militær, hvor der stilles store krav til materialer, præcision, kvalitetssikring og dokumentation.

Dette gøres gennem velmotiverede og veluddannede medarbejdere, der betragtes som virksomhedens vigtigste ressource, kombineret med en moderne og højteknologisk maskinpark. Og en høj automationsgrad skal sikre en konkurrencedygtig produktion, både i mindre og store serier.

Dette sammen med en stram produktionsstyring og en effektiv kvalitetskontrol sikrer NB Metal en solid position som underleverandør for en række danske og udenlandske producenter.

NB Metal A/S er godkendt af Justitsministeriet til fremstilling af forsvarsmateriel, og har de nødvendige myndighedstilladelser i forbindelse med eksport af våbenkomponenter.

Virksomhedens kvalitetssystem er certificeret i henhold til ISO 9001:2015.

Ring til os for et uforpligtende tilbud på lige netop den løsning du skal have lavet. Du er også meget velkommen til at bruge vores kontaktformular.​

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen med dit spørgsmål og så vil vi vende tilbage, hurtigst muligt.